Kvalitet

STRUKTUR

 

Varje spa från Artesian Spas står på en robust träram. Virket har tryckimpregnerats för att skydda mot fukt, skadedjur och röta. Ramen vilar på en platta (South Seas Spas) eller en formgjuten botten i ABS-plast (Platinum Elite och Island Spas).

AKRYL

 

Karen i våra spabad är tillverkade i skinande blank akryl med en antibakteriell ytbehandling. Vi tillverkar gjutformarna för hand med grova verktyg som mejslar, filar och sandpapper för att ge så hög ergonomi som möjligt. Ett stort urval av färger finns att tillgå.


KABINETT

 

Artesian Spas kabinett är alla tillverkade av syntetmaterial som är beständigt mot allt från kokande sommarvärme till smattrande höstregn och bitande vinterkyla. Kabinetten finns i både trä- och stenimitation, båda mycket trovärdiga, och är helt underhållsfria. Rengör bara med tvål och vatten!

PUMPAR & RÖRDELAR

 

Våra pumpar med WhisperPure-teknologi håller vattnet i cirkulation med minimal energiförbrukning och buller. Vi håller nere antalet böjar och fördelare på slangar så att vattnet färdas näst intill raka vägen från pump till jets. Så mycket vattentryck som möjligt bevaras.


ISOLERING

 

Värme utgör en vital del av hydroterapi, så inga värdefulla grader får gå till spillo. Därför har vi försett våra spabad med skumisolering som både bevarar värme och fäster rördelar. Ryckningar och vibrationer minimeras, vilket förlänger spabadets livslängd.

Här ifrån Spaporten levererar vi alltid samtliga bad ifrån Artesian (South Seas, Island och Elite) med full R30-isolering ända ut till kabinettet. 

LOCK 

Våra bastanta termolock är tillverkade av styrenplast med en kärna i stål och är 10 cm tjocka på mitten. Värmen tas till vara på och betydligt mindre vatten avdunstar. Locket sluttar ned till 6 cm så att regnvatten lätt kan rinna av.

 

Som tillval kan du få ett ProGuard-lock, vilket är ca 5 cm tjockare.