Ljus

 

Med vacker belysning fullbordas din spaupplevelse. Luta dig tillbaka och låt dig trollbindas av de stämningsfulla färgerna. Samtliga modeller i Platinum Elite, Island och South Seas levereras med LED-belysning som är lika energieffektivt som det är snyggt. Utformningen och antalet lampor varierar beroende på vilken modell du väljer.

DYNABRITE

 

Vårt allra lyxigaste belysningspaket med 7 små lampor (6 på Quail Ridge och Island Spas-modeller) och 1 stor lampa. Både mugghållare, kuddar och kontrollpanel är belysta. Utvändigt finner du läcker kabinettbelysning.

 

 

Elite SerienStandard

 

Island SpasTillval

 

DYNAPOINT

 

Ett riktigt läckert paket med 4 små lampor, 1 stor och belysta detaljer (vattenfall, kontrollpanel och de valbara vattenfallskuddarna).

 

 

Island SpasStandard

 


DYNASTAR

 

Ett enkelt och stiligt LED-system som ger behagligt ljus över spabadets interiör och detaljer. Innehåller 3 små lampor, 1 stor lampa och belysning längs vattenytan.

 

 

South Seas Spas DeluxeStandard

 

South Seas Spas StandardTillval

 

Midnight Glow LED LightingTill våra bad i Artesian Elite serien kan ni välja att uppgradera belysnigen med LED i alla 4 hörn och runt nederkanten av badet för en ännu bättre och mer unik spaupplevelse.

Elite SerieTillval