Leveransvillkor


När du handlar hos oss ingår alltid moms i det angivna priset.
Vi levererar alla produkter och tillbehör inom Sverige, i samarbete med DHL. 

Leveranstiden är normalt ca 2-7 arbetsdagar, beroende på om produkten finns på vårt lager eller om den beställs på begäran direkt från leverantörens lager.
Leveranser gällande spabad - vänligen kontakta Spaporten för leveranstider.
Tänk på att du som kund alltid ska kunna visa legitimation vid utlämningen/leveransen av produkterna.

Leveransbekräftelse

När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post. Du får även en ett e-postmeddelande med leveransbekräftelse i samband med att produkten/produkterna lämnar vårt lager.

Transportskador

Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan till oss via e-post eller telefon.
Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du tar av emballage och inspekterar dina produkter noggrant.
För företag gäller att anmälan om transportskador ska ha inkommit inom sju dagar.
För att ärendet ska kunna handläggas på snabbast möjliga sätt ber vi dig att behålla produktens emballage så att detta kan besiktigas. Beroende på skadans omfattning företas omleverans, avhjälpande eller prisavdrag.

Hämta själv i butik

Om du inte har möjlighet att vara hemma och passa speditörernas leveranstider kan du välja Hämta själv som leveranssätt i kassan. Då hämtar du själv dina produkter i vår butik.
När du väljer Hämta själv i butik betalar du dina produkter med önskat betalningssätt i webbshopens kassa.
Efter att din order har tagits emot packar vi ordning dina varor så de står färdiga när du kommer. Observera att vi skickar ett e-postmeddelande samt ett SMS till dig så fort produkterna är framtagna och redo att hämtas, så att du inte åker till oss i onödan.