FRAMTIDEN: GRÖN TEKNIK


Automatiserad tillverkning som innehåller ABB-robotar har ökat vår effektivitet och gör att vi i förväg kan planera och automatisera varje liten detalj i produktionsprocessen.

Då garanterar vi att alla färdiga spabad konsekvens- och kvalitetskontrolleras som minskar våra produktionskostnader.

Automatiserad tillverkning som innehåller ABB-robotar har ökat vår effektivitet och gör att vi i förväg
kan planera och automatisera varje liten detalj i produktionsprocessen. Då garanterar vi att alla färdiga spabad konsekvens- och kvalitetskontrolleras som minskar våra produktionskostnader.
En besparing som vi vill förmedla till våra kunder. Detta banbrytande system har förändrat sättet spabadet tillverkas på och har etablerat WELLIS som en enastående regional och ett internationellt tillverkningsföretag.
Vi har utvecklat vad som traditionellt har varit en bransch som dominerats av manuell produktion med handhållna verktyg till en annan nivå - som producerar produkter byggda med tillverkningstoleranser mindre än en tiondels millimeter. Automatisering har lett till andra innovationer så även imom design.

Några fördelar med polyuretanförstärkt spabads kropp

Högeffektiv ljudisolering, troligen de mest tysta massagebadkar och spabad tillgängliga - Använd ditt badkar eller spabad när det passar dig utan att störa dina grannar!

Högeffektiv värmeisolering - som betyder längre avkopplingstid i badet utan att behöva fylla med varmvatten samt minskad strömförbrukning för ditt utomhusspabad.

Miljövänlig produkt, lätt nedbrytbar (till skillnad från glasfiber som avger farlig styrol gas). Det är alltså inte klassad som farligt och därmed uppfyller alla relevanta EU-normer.

Lucite® med Microban®

Lucite ® sanitetsartiklar innehåller den första akrylskivan som integrerade Microban ® antibakteriellt skydd under gjutningsprocessen för att se till att detta utförande gick rakt igenom produkten. Lucite ® med Microban ® är säker och effektiv till att minska tillväxten av bakterier. Det finns för livstid på badkaret och kan inte tas bort. Det antibakteriella skyddet kommer som tillägg till de andra utmärkta prestandaegenskaper Lucite ® akryl ger.


DEN HÖGKVALITATIVA EUROPEISKA PRODUKTIONEN 

Sedan etablering 2003 har WELLIS produkter stadigt ökat i popularitet över hela Europa då fler människor byter till en sundare livsstil och många söker efter en personlig utrustning med bra kvaliteé för sina hem och trädgårdar.
Du förvånas kanske över att det berömda WELLIS "bubbelpool" badet och utespat tillverkas i Ungern, Europa. 

Från första början som ett enkel import / export företag, har WELLIS snabbt insett att en ökad efterfrågan på högkvalitativa produkter inte alltid varit tillgängliga från dåvarande leverantörer. WELLIS har nyligen satsat flera miljoner euro i investeringar för att slutföra byggandet av ett högteknologisk fabrik i närheten av Budapest i Ungern. Med samarbete från deras europeiska partner har WELLIS utformat och uppfört en 7.000 kvm produktionsenhet som innefattar flera produktionslinjer innehållande ABB-robotar. Den nya anläggningen ger WELLIS frihet att utforma och utveckla banbrytande teknik och producerar miljövänligt med extremt hög kvalitet.
Anläggningen öppnades 2010 och har redan gett sina unika massage bad samt en helt ny serie av utomhusspa.

Varje dag fortsätter vi att arbeta hårt för att förankra WELLIS som en ledande europeisk tillverkare.
När vi fortsätter att växa glömmer vi aldrig att vår framgång bygger på goodwill för våra kunder.