VISKAN ÄNGSÖ

Delad glädje är dubbel glädje

Ängsö är ett fullstort spabad (230 cm x 230 cm), smart utformat med två parallella liggsäten och väl tilltagen utrustningsgrad.
Placeringen av liggdelarna bjuder in till att, jämte varandra, ligga och njuta av den rofyllda och välgörande vattenmassagen.
Ängsö har tre massagepumpar med olika funktioner, vilket gör att vattenmassagen kan anpassas efter eget tycke och smak.
Badet kommer utrustat med bl.a. vårt stora ljuspaket, ACS vattenreningssystem, vattenfall, aromaterapi och separat cirkulationspump.
Ängsö är ett premiumbad som erbjuder fullständig njutning, utan kompromisser.

Välj en variant:

130 995,00 kr

Vi Erbjuder även betalning via Wasa Kredit (ex. Viskan Ängsö 2213:- /mån Wasa Kredit 72 mån)


Storlek: 230×230

Höjd: 95 cm

Vattenmängd: 1715 L

Vikt tom/vattenfylld: 439/2154 kg

Antal platser: 5

Avsvalning/barnssäte: Ja

Belysning: Ja

Vattennivåbelysning: Ja

Belyst vattenfall & reglage: Ja

Nackkuddar: 5

Pump 1: 3hp, 2200W Dual Speed Pump

Pump 2: 2hp, 1500W

Pump 3: 2hp, 1500W

Separat cirk.pump: Ja

Värmare: 3,8kW titanium

Rening: ACS -rening dvs ozon och UV-C

Möjlighet till Wifi: Ja

Aromaterapi: Ja

Elanslutning: 3N 400V 3x16A

Rostfria jets: Ja

Massagejets: 44

Total effekt: 8340W

Antal partikelfilter: 2


Färgalternativ:

Skalfärger Viskan Spa

Det viktigaste på ett spabad är skalet, odiskutabelt.
Därför har Viskan Spa valt att satsa på marknadens tjockaste skalskiva, från den bästa leverantören. Skalet är 7 mm tjockt att jmf med normalt 3,2 mm och förstärks med flera lager av polyuretan (PUR) för maximal styrka. Detta reducerar även ljudet samt fungerar som ett extra lager isolering och är mycket bättre för miljön än traditionell glasfiberförstärkning.

Glacier

Sterling

Mystic

Midnight


Lockfärger Viskan Spa

Vi har ett av marknadens i särklass bästa lock och värmen stiger ju som bekant uppåt. Våra lock är tillverkade med en kärna av tjock inplastad högdensitetscellplast som har en mycket god isolationsförmåga även efter några år. Lockdelarna har en förstärkning som gör att de ej bågnar eller tappar form.

TILL V-SERIEN:

Till vår V-serie ingår våra Weather Shield lock där överdraget är en genomfärgad polyesterväv som är utformad för att vara flexibel. Dess beläggning ökar stabiliteten hos väven och möjliggör högre vattenbeständighet samtidigt som den minimerar risken för krympning och sträckning. Weather Shield har en hög UV-, vatten- och mögelresistens, utmärkt slitstyrka och beständighet mot nötning.

De är lätta att underhålla, kan antingen tvättas eller borstas av och sköljas.

Locket till V-serien kan väljas i svart eller grått

Ytterpanelfärger

- Snyggaste panelen på marknaden?

Nu är nästa generations spabadspanel här! Alumi kombinerar estetik, slitstyrka och servicevänlighet på ett närmast revolutionerande sätt på spabadsmarknaden. Med sin ytterbelysning och stilrena design ger den ett mycket elegant intryck, samtidigt som det starka materialet (uppbyggt av polyeten och aluminium) gör den robust och mycket motståndskraftig mot UV-ljus - därav en garantitid på hela åtta år. Alumi är standard på våra spabad i V-serien, och finns att välja på i två olika utföranden: ljus trä och svart. Här finns de alternativ på panel som du kan välja mellan på ditt Viskan SPA. Slipp att tänka på att du måste olja in trät, eller måla om panelen. Panelerna är tillverkade i kompositmaterial. Detta gör att de är underhållsfria. Blir de smutsiga så sköljer du enkelt av dem med vanligt vatten.

Ljus Alumi
Ljus Alumi
Svart Alumi
Svart Alumi