En lättbyggd och välisolerad betongpool!

Välj din egen storlek!

Med Thermopool så har vi skapat en betongpool som är mycket stabil och lätt att montera! Thermopoolen byggs ihop som ett lego och fylls sedan med betong. Då stommen är gjord av frigolit så har den utmärkta isolerande egenskaper, för en låg driftskostnad. Med Thermopool kan vi bygga pooler i de flesta former och storlekar, kontakta oss gärna för mer info, om modeller och priser.

Som standard i Thermopool hittar du: Stabil lättmonterad stomme, sandfilter och pump efter poolens storlek, bottenmatta, plastskivor + mjuk foam på väggarna! Stommen ger en riktigt bra isolering för lägsta tänkbara driftskostnad av din pool.

Stark självbärande konstruktion

Stommen kan byggas fristående om det inte går att motfylla alla sidor, på pooler längre än 7m behövs en kontrefor göras på mitten av långsidan.

Energisparande isolering

Thermopool-stommen ger en dubbelsidig isolering, en termoseffekt, med mycket god förmåga att hålla vattnet varmt i poolen vilket håller nere uppvärmningskostnaderna. Från en välisolerad pool läcker inte värmen ut i marken och det går åt mindre energi för att värma vattnet.

Helheten

Vi på Spaporten är med och hjälper er med helheten kring ert poolbygge. Vi har samarbetspartners inom, gräv, el och byggnation.
Kom in till oss för att bolla era tankar och funderingar.