MADE IN SKENE, VÄSTERGÖTLAND, SWEDEN

I Skene, Västergötland, designar och bygger Viskan sina spabad för svenska förhållanden.
Viskan är en av de största leverantörerna av premium-spabad i hela Europa.
Det är mycket glädjande att så många, på så kort tid, har upptäckt fördelarna med Viskan.
Vi hoppas att du också snart är en av dom.


V-serien

Samtliga bad i denna serie är utrustade med vårt största belysningspaket, aromterapi, jets i olika storlekar och funktioner, titaniumvärmare, AOP-rening och mycket mer.
Bättre än såhär blir det inte.


S-serien

Samma höga grundkvalitet som i alla våra bad. Separat cirkulationspump och nu med UV-C som standard. Riktbara och roterande jets för skön punktmassage, samt undervattens- och vattennivåbelysning.
Bad med mycket hög kvalitet - till ett riktigt bra pris.


SVERIGES ENDA TILLVERKARE AV SPABAD

Varje spabad som lämnar lastbryggan i Skene, en mindre ort i den västsvenska Sjuhäradsbygden, är resultatet av en konstruktionsprocess förankrad i en lång industritradition och dess nedärvda värden. Svensktillverkat har som begrepp, historiskt sett, varit synonymt med hög kvalitet och god användarvänlighet - ett arv Viskan dagligen strävar efter att på bästa sätt förvalta och, därtill, förstärka. Välkommen till Viskan Spa, Sveriges enda tillverkare av spabad.

FÖR SVENSKA FÖRHÅLLANDEN

I Sverige kan det skilja över 50°C mellan vinter och sommar. Men det är inte kylan som är värsta utmaningen - utan den råa fukten och vinden. Med utgångspunkt i detta konstruerar Viskan därför sina spabad med följande fördelar: marknadens tjockaste skal, sittdjup som är djupare än konkurrenternas, en unik reningsprocess som gör vattnet renare än dricksvatten, driftsäkert styrsystem, och välisolerade lock som minimerar värmeförlust.