Wellis Spabad - EUROPEISK KVALITET, SENASTE TEKNIKEN

Wellis Spabad är tillverkare och den främsta marknadsledaren bland europeiska tillverkare och distributörer av spautrustning. Familjeföretaget grundades av några få personer i början av 2000-talet och sysselsätter i dag 500 anställda i tillverkningen av förstklassiga pooler och sanitetsutrustning av europeisk kvalitet.
Företaget har nästan 500 partner i sitt inhemska och internationella nätverk.
Under de första åren efter företagets grundande bestod Wellis produktkatalog nästan uteslutande av importerade wellness-produkter, men 2005 började företaget att marknadsföra egentillverkade produktvarumärken via flera av sina butiker och återförsäljare.
Det importbaserade produktutbudet under de första åren har ersatts med mängder av egenutvecklade och egentillverkade wellness-produkter.
Våren 2010 byggdes den första 7 000 kvadratmeter stora anläggningen för tillverkning av varmbadpooler med flera robotstyrda produktionslinjer, i syfte att möta den växande efterfrågan. Genom att dra nytta av kapaciteten hos vår välutbyggda interna tillverkning har vi från år till år lyckats fördubbla våra resultat

Ni hittar ert Wellis Spabad hos Spaporten i Enköping